В Україні запустили оновлену версію Публічної кадастрової карти

Державна служба з питань геодезії, картографії і кадастру та ДП «Центр ДЗК» запустили тестову версію Публічної кадастрової карти з новою архітектурою, дизайном та інтерфейсом, адаптованим для використання на мобільних пристроях.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Відтепер, окрім звичних для користувачів сервісів, кадастрова карта забезпечує можливість навігації по карті за назвою населеного пункту, пошуку за географічними координатами. У разі використання на мобільному пристрої на карті доступні елементи геолокації.

«Завдяки впровадженим змінам забезпечується швидкість обробки даних, а також зручність пошуку необхідної інформації», — йдеться в повідомленні.

Для подальшого вдосконалення роботи Публічної кадастрової карти відвідувачі мають змогу взяти участь в опитуванні та надати пропозиції або коментарі щодо покращення її роботи. Форма опитування розміщена вгорі сторінки тестової версії.

На даний час оновлена версія Публічної кадастрової карти України на період тестування функціонує за посиланням, згодом портал буде доступний за звичним посиланням – map.land.gov.ua.

В Україні запустили оновлену версію Публічної кадастрової карти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *