Усунули з посади начальника Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області

Голова Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Башлик Денис на виконання доручення Кабінету Міністрів України наказав відсторонити від виконання посадових обов’язків керівників та заступників керівників головних управлінь Держгеокадастру в областях з метою комплексної перевірки роботи органу.

Зокрема, перевірка проводитиметься в частині дотримання вимог законодавства під час розпорядження землями сільськогосподарського призначення державної власності, реєстрації земельних ділянок та розгляду звернень щодо продовження (поновлення) договорів оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної форми власності за період 2018-2019 років.

З метою забезпечення максимальної прозорості та результативності процесу реорганізації Держгеокадастру, просять громадян долучатися до перевірки.

«Якщо ви маєте скарги або зафіксовані факти порушень законодавства у роботі Головних управлінь служби, надсилайте свої листи на електронну адресу: Головне управління в Івано-Франківській області – if.skarga@land.gov.ua»,

– повідомляє пресслужба відомства.
Усунули з посади начальника Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *