У Тлумачі відкрили ЦНАП

14 лютого, у Тлумачі розпочав свою роботу сучасний Центр надання адміністративних послуг. У ньому надаватимуть більше ніж 200 адмінпослуг, а ЦНАП обслуговуватиме як жителів міської об’єднаної територіальної громади, так і Тлумацького району загалом.

Про це повідомив міський голова Роман Круховський, інформують у пресслужбі Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття.

«Для майже 50-ти тис мешканців району, 40% з яких проживають на території Тлумацької міської ОТГ, створено комфортні умови для отримання адміністративних послуг. Це стало можливим завдяки співпраці громади з Програмою «U-LEAD з Європою»,

— підкреслив Роман Круховський.

Міський голова повідомив, що у спільному ЦНАП працюватимуть дев’ять адміністраторів. Вони надаватимуть найрізноманітніші публічні послуги. Зокрема, реєстрацію місця проживання; послуги соціального характеру; земельні послуги, державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно; державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців; видачу документів дозвільного характеру тощо.

За словами голови ОТГ, за кошти, виділені з місцевого бюджету, у приміщенні центру вдалось зробити капремонт та забезпечити його доступність для людей з інвалідністю, а також маломобільних груп населення.

Програма «U-LEAD з Європою», своєю чергою, надала допомогу громаді в розробці сучасного дизайну приміщення та оснащенні його меблями.

Міський голова також повідомив, що за сприяння європейської програми працівники ЦНАП пройшли спеціалізовані навчання.

Особливо Роман Круховський відзначив і підтримку з боку райдержадміністрації у створенні центру.

Участь в урочистому заході взяли представники Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття, Програми U-LEAD з Європою», регіонального відділення АМУ, а також публічні службовці виконавчого комітету ради ОТГ та посадовці райдержадміністрації.

У Тлумачі відкрили ЦНАП
Позначено на:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *