З’єднання двох Бульварів: у Франківську демонтовують торгові ряди

В Івано-Франківську тривають роботи з об’єднання Північного та Південного бульварів.

Підрядник зараз працює на ділянці від вулиці Бельведерської до Хотинської – тут облаштовують дорожнє корито, інформує сайт міського голови.

Паралельно проводять демонтаж торгових рядів на ділянці до вулиці Тичини. Перенесення торгових місць дасть змогу продовжити корито та з’єднати проїзд від вулиці Бельведерської до вулиці Тичини.

Нагадаємо, у 2017 році проєкт по з’єднанню Північного та Південного бульварів таки зрушився з “мертвої точки” і розпочалися роботи по з’єднанню бульварів. Проте, згодом виникли проблеми з підписанням договорів з підрядними організаціями.

У вересні почали асфальтувати нижній шар дороги, яка сполучатиме два бульвари. До робіт взялися активно – згодом комунальники почали демонтовувати МАФ, який заважав об’єднанню, і розбирати “п’яний базар”.

У січня 2019 року УКБ розповіли, що епопея з об’єднанням Північного та Південного бульварів у Франківську завершиться цього року, а їх об’єднання мало розпочатися після Дня міста.

У квітні Управління капітального будівництва оголосило тендер на роботи з будівництва Північного бульвару на ділянці від вул. Бельведерської до вул. Панаса Мирного. Переможцем тендеру стало ТОВ «Івано-Франківськавтодор». Вартість робіт становить 45,4 млн гривень. Планується, що роботи повинні завершитись до 1 липня 2020 року.

З’єднання двох Бульварів: у Франківську демонтовують торгові ряди

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *