Помилки в кадастрі – явище не рідке і в основному зустрічається в інформації про земельні ділянки, що були створені до 2013 року. Це дуже велика кількість земельних ділянок, а помилки пов’язані з тим, що відомості про них переносились з однієї бази даних в іншу та зміну нормативно-правових актів України.

Для чого потрібно виправляти інформацію та відомості про земельні ділянки в Державному земельному кадастрі

Якщо інформація в Державному земельному кадастрі не відповідає дійсності та відомостям в правовстановлюючих документах (державний акт, договір оренди), то у Вас не буде можливості продати, подарувати чи передати у спадщину земельну ділянку, через різницю у відомостях, що містяться в електронній базі земельного кадастру та в паперових документах.

Жоден нотаріус не укладе угоду стосовно земельної ділянки інформація про яку в Державному земельному кадастрі внесена з помилками.

Які відомості в Державному земельному кадастрі ми можемо виправити:

  • відомості про місце розташування земельної ділянки, координати меж та адресу;
  • відомості про категорію, цільове призначення земельної ділянки та вид використання;
  • відомості про площу земельної ділянки;
  • відомості про власників (користувачів), в тому числі про правовстановлюючий документ, форму власності на земельну ділянку;
  • відомості про оренду;
  • відомості cклад угідь, суміжників, емфітевзис, суперфіцій.

Які документи потрібні для виправлення помилок в ДЗК:

  • Документ, що посвідчує право власності чи користування;
  • Паспорт та код власника / користувача земельної ділянки.

Який результат буде після внесення змін в кадастр

Всі роботи ми виконуємо «під ключ», Вам не потрібно нікуди їхати, витрачати свій час та нерви. Клопоти з поданням необхідних заяв, документів, платежів ми беремо на себе, роботи організуємо максимально просто та швидко.

Після закінчення робіт по внесенню змін в ДЗК, ми передаємо витяг з Державного земельного кадастру в якому зазначено виправлені відомості про земельну ділянку, додатково цю інформацію можна перевірити на Публічній кадастровій карті.

Виправлення помилок в ДЗК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *