Ворохта навесні отримає власний бренд

На Прикарпатті Ворохтянська громада разом із фахівцями взялися за розроблення власного бренду. Його очікують отримати вже у травні.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив депутат Ворохтянської селищної ради Олег Молдавчук.

«Ми тривалий час ініціювали процес брендування, але довго не мали підтримки з боку влади. Після останніх місцевих виборів ми провели скликання громади й дійшли висновку, що власний бренд нам потрібен був ще на вчора. Ми прекрасно розуміємо, що без бренду розвивати територію складно. Люди, які до нас приїжджають, мають чітко розуміти, куди вони приїхали й що у нас можуть отримати та побачити. Власний бренд очікуємо отримати в травні»,

– зазначив Молдавчук.

Він зауважив, що особливих побажань до авторів бренду – Асоціації туристичних ініціатив – не було. До речі, підрядника для брендування громада Ворохти обрала на конкурсі. Крім бренду, він запропонував для Ворохти розробити ще й туристичну стратегію. Такі продукти фірма-підрядник вже створювала для Чорнобиля, Борислава та інших міст.

«Вартість нашого проєкту – 140 тис грн. З цих коштів 40 тис грн – це фінансування місцевого бізнесу, 100 тис грн – кошти громади. Ми об’єднали зусилля для отримання свого бренду. Для просування ініціативи ми створили робочу групу, до якої увійшли туристичні гіди та підприємці, які працюють у сфері туризму. Ця група розглядатиме, допомагатиме й на кожному етапі надаватиме свої пропозиції як з розроблення стратегії, так і з брендування»,

– додав депутат.

Щодо новорічно-різдвяного сезону у Ворохті, то Молдавчук описав його, як «добрий» для бізнесу та громади. Щоправда, зазначив депутат, він міг би ще й тривати, якби через карантин не закрили ТК «Буковель». Адже сніг та мороз у горах ще сприяють для відпочинку любителів гірськолижного спорту. Натомість у Ворохті вже готуються до літнього сезону, а це – розроблення нових турів для активного відпочинку в Карпатах.

Ворохта — селище міського типу, розміщене на висоті 850 метрів над рівнем моря, на річці Прут. Майже з усіх сторін оточена горами та лісами. Курорт Ворохта – центр підготовки українських спортсменів зі стрибків із трампліна, біатлону, лижних перегонів.

До Ворохтянської територіальної громади входять селище Ворохта та село Татарів, які розташовані на території Карпатського НПП.

Ворохта навесні отримає власний бренд

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *