Президент обговорив амбітні плани з новим головою Івано-Франківської ОДА

Президент України Володимир Зеленський з робочою поїздкою приїхав до Івано-Франківської області.

Зеленський подякував за роботу попередньому голові ОДА та представив його наступника Андрія Бойчука, висловивши сподівання на успішну командну роботу в регіоні, повідомили на сайті президента.

«Я вас вітаю і бажаю вам успіхів. Бажаю, щоб вам вдалося показати результати людям»,

– сказав Президент.

Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Андрій Бойчук зазначив, що ця посада є для нього великою відповідальністю.

«З першого дня налагоджуємо внутрішню управлінську комунікацію, співпрацю з органами державної влади та місцевого самоврядування. Я зацікавлений працювати з кожним очільником громади, села, селища, міста, району над проблемними питаннями»,

– зазначив він.

Міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов додав, що у 2020 році в Україні побудували фундамент децентралізації.

Він нагадав, що в результаті реформи в Україні тепер 136 районів замість 490, зокрема шість – на Івано-Франківщині.

«Багато чого було зроблено в рамках реалізації програми «Велике будівництво» в Івано-Франківській області, але цього ще недостатньо. Плани на 2021 рік більш амбітні. Це програма, яка діє не на папері, а вже поліпшує життя мільйонам українців», – зауважив міністр.

Варто додати, що президент прибув на Прикарпаття 30-го грудня. Представників ЗМІ на представлення та ознайомчу нараду не запрошували.

Нагадаємо, Володимир Зеленський 5 листопада підписав указ про звільнення Віталія Федоріва з посади голови Івано-Франківської ОДА.

Наступного дня Кабінет Міністрів погодив звільнення очільника Прикарпаття. А вже 9 листопада президент призначив тимчасового голову Івано-Франківської ОДА Марію Савку.

Втім 12 листопада Марія Савка підписала розпорядження, у якому на час своєї відсутності у зв’язку з тимчасовою непрацездатністю покладає обов’язки т.в. о голови ІФ ОДА на заступника голови Василя Івасика.

Довідково:

Андрій Бойчук народився у 1976 році в м. Івано-Франківську. У 2000-му закінчив Івано-Франківський державний технічний університет нафти і газу (інженер-механік).

Працював у структурах з обслуговування магістральних газопроводів. З 2010 року обіймав різні посади у компанії «Укртрансгаз».

У 2014-2015 роках був директором Департаменту з питань функціонування та реформування нафтогазового сектору Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.

2014 р. — помічник-консультант народного депутата України (радник з питань енергетичної безпеки та нафтогазового сектору).

2011 р. — ПАТ «Укртрансгаз» НАК «Нафтогаз» України, Департамент капітального будівництва, ремонтів та МТП, Управління планування, підготовки та фінансування ремонтів, відділ підготовки та супроводження ремонтів; провідний інженер, м.Київ.

2010 — 2011 рр. – ІФТЦ НВЦ ТД (Івано-Франківський технічний центр науково-виробничого центру технічної діагностики) «Техдіагаз» ПАТ «Укртрансгаз» НАК «Нафтогаз» України, Лабораторія технічної діагностики, інженер 2-ї категорії, м.Івано-Франківськ.

2006 — 2010 рр. – Одеське ЛВУМГ (лінійно-виробниче управління магістральних газопроводів управління магістральних газопроводів) «Прикарпаттрансгаз» ПАТ «Укртрансгаз» НАК «Нафтогаз» України, інженер компресорних станцій і лінійно-експлуатаційної служби, м.Одеса.

2005 — 2006 рр. – Одеський ЛВУМГ «Прикарпаттрансгаз» ПАТ «Укртрансгаз» НАК «Нафтогаз» України, інженер електрохімічного захисту, м.Одеса.

2002 — 2005 рр. – Компресорна станція «Тарутине», Одеське ЛВУМГ УМГ «Прикарпаттрансгаз» ПАТ «Укртрансгаз» НАК «Нафтогаз» України, машиніст технологічних компресорів на КС (компресорній станції), Одеська область, м.Тарутине.

Президент обговорив амбітні плани з новим головою Івано-Франківської ОДА
Позначено на:    

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *