Прикарпатське село визнали найоптимістичнішим в Україні

Перший сезон проєкту «ВеСело» офіційно завершено: читачі сайту depo.ua обрали найвеселіше, життєрадісне, оптимістичне село, яке й отримає титул «ВеСело 2020».

Перший сезон проєкту «ВеСело» містив шість епізодів, і, безумовно, кожне з сіл-учасників у своєму роді унікальне, і всі вони особливі та дивовижні.

В результаті на третьому місці симпатій користувачів виявилося село Волоське Дніпропетровської області – напрочуд гарне село на березі Дніпра, яке команда однодумців в ОТГ буквально за п’ять років змогла перетворити з практично вимираючого в процвітаюче, не тільки організувавши забезпечення необхідних умов для життя, а й створивши з нуля культурно-історичну атмосферу Волоського.

Друге місце дісталося селу Степанці Черкаської області – це просто чудовий приклад того, як підлітки села самі змогли змінити своє життя, створивши своїми силами, або як мінімум – завдяки своїй цілеспрямованості у звичайному селі справжній центр молодіжного дозвілля StepHUB.

І нарешті, село-чемпіон, володар титулу «Краще село проєкту ВеСело 2020» – Обертин Івано-Франківської області. Дуже красиве, доглянуте село, яке в першу чергу запам’яталося незвичайними формами соціально відповідального бізнесу місцевих жителів, дуже грамотним і правильним поєднанням історичної спадщини та сучасного життя, і виховання, і багатим культурним життям.

Прикарпатське село визнали найоптимістичнішим в Україні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *