Для того, щоб перевірити онлайн, чи зареєстрована земельна ділянка або провести пошук місцезнаходження іншої земельної ділянки за кадастровим номером, необхідно зробити наступні кроки:

  • Зайти на веб-сайт Публічної кадастрової карти України – https://map.land.gov.ua;
  • У верхньому лівому вікні пошуку набрати кадастровий номер, зазначений на витязі із ДЗК або державному акті;
  • Після введення КН система видасть інформацію про земельну ділянку: місцезнаходження, цільове призначення та в чиїй власності перебуває дана ділянка (державна, комунальна, приватна).

Для того щоб знайти земельну ділянку по кадастровому номеру, перевірити прізвище власника земельної ділянки за кадастровим номером, громадянин повинен мати державний акт нового зразка із зазначенням кадастрового номера або витяг із державного земельного кадастру. Якщо у вас даних відомостей немає, Вам необхідно звернутися до землевпорядної організації та замовити послугу із присвоєння кадастрового номера земельній ділянці.

Детальніше про послугу присвоєння кадастрового номера та її вартість читайте за даним посиланням.

Нагадуємо, що всі неприватизовані паї до січня 2025 року будуть передані у власність місцевих громад. Дізнайтесь, як оформити право власності на земельний пай в 2024 році.

Якщо ви не виявили свою ділянку в базі земельного кадастру або у вас виникли будь-які інші запитання стосовно приватизації землі чи приведення в порядок документів на майно зверніться до нас за консультацією.

Телефон: +38 (063) 755 89 63 – консультація безкоштовна!

Як знайти земельну ділянку за кадастровим номером?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *