На даний момент Держгеокадастром не передбачено відповідного функціоналу для безпосереднього пошуку земельних ділянок за прізвищем власника, проте Ви можете дізнатись власника земельної ділянки знаючи її кадастровий номер.

Для того, щоб дізнатися прізвище власника земельної ділянки, потрібно зробити наступне:

  1. Зайти на веб-сайт Публічної кадастрової карти України – https://map.land.gov.ua;
  2. Ввести кадастровий номер земельної ділянки або вибрати ділянку, відомості про яку Вас цікавлять та натиснути «Інформація про право власності та речові права»;
  3. Після цього Вам запропонують авторизуватись через Ваші банківські відомості BankID ( наприклад Приват24) або через електронний цифровий підпис;
  4. Пройшовши авторизацію, Ви отримаєте можливість отримувати інформацію про власників всіх земельних ділянок, які вас цікавлять.

Для того, щоб дізнатися, яке майно в тому числі земельні ділянки Вам належать рекомендуємо прочитати статтю про отримання інформації з Державного реєстру речових прав.

Нагадуємо, що всі неприватизовані паї до січня 2025 року будуть передані у власність місцевих громад. Дізнайтесь, як оформити право власності на земельний пай в 2024 році.

Якщо у вас виникли будь-які запитання стосовно приватизації землі чи приведення в порядок документів на майно в межах Івано-Франківської області зверніться до нас за консультацією.

Телефон: +38 (063) 755 89 63 – консультація безкоштовна!

Як знайти земельну ділянку за прізвищем власника?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *